TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

26 January 2012

KREATIF KE???

ASSALAMUALAIKUM...


Sape-sape yang amek pendidikan mesti pnah dga otak kiri dan otak kanan kan...
Saya ni slalu gunakan otak kiri sebab tulis tangan kanan...
So skang ni saya testing2 gunakan otak kanan..
Nak tengok hasilnya x???
JOmmmmmm


Hahaha ni la hasilnya even  tak cantikkan...
Nanti saya update satu2 ok...
Untungla korang kat blog ni jer saya publish kan...
Ok la see you next post..=)


Peace No WAr

FIESTA CIKGU CIKGI

ASSALAMUALAIKUM...


Saje nak share ngan korang pic dinner seksyen 3 yang diadakan di Hotel Pine Tree, Batu Pahat...
Ni adalah pic dalam collection saya..banyak lagi gambau nyer tapi ni je ade kat saya dulu...
Nanti if ade lagi saya update ok..
Macam2 fesyen kalo korang tengok..sumenyer cantik2 dan handsome2 belaka...
Jom kita check it out....

 


Peace No WAr



WAHHHHHHHHHHHHHH

ASSALAMUALAIKUM...


Lama betol tak terusik blog aku ni...miss this moment untuk taip sesuka hati dan meluahkan segala perasaan dalam blog ni...but tak berkesempatan kan...
Nasib blog ni xreti nak merajuk2 kan..
Kalo pandai merajuk da tentu blog ni hidden kan dari aku...
Alhamdulillah sepanjang mengharungi satu sem yang banyak suka dan duka ni....Akhirnya saya dapat menghabiskan dengan jayanya (tapi sebenarnya tesis belum antar lagi maknanya xhabis lagi la kan)..
Orang lain banyak da say sayonara kat UTHM tapi aku still kna balik U tercinta tu untuk menghitamkan diri ku selama 2 minggu...so challenger because after a week kena latihan mengajar plak...wah x de relax langsung...Harap-harap dapat mengajar dengan lebih baik after this...Emmm agak nervous jugak because nak teach budak sekolah zaman sekarang yang sangat2 different...so hopefully i do my best among the best...InsyaAllah...
Result sem ni??Emm tawakal je lah..tak target tinggi pun...Terima dengan seadanya je...(macam pasrah je kan..hehehehe)...



Peace No War
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...