TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

30 October 2011

BABY NIeza...

ASSALAMUALAIKUM

Sobolum den off9 nak balik johor da, den nak update pic anak member den masa kocik2 dulu..xdo la kocik bona...,masa sekolah menengah dulu2...



Tahniah Aniza da dapat baby boy yang bernama Qayyum Hanif pada 19 Oktober 2011...Comel gile baru 11 hari berat da 4Kg..masa lahir beratnya 3.4Kg..besa kan...TAhniah...Mest ensem da besa nanti ade lesung pipit lagi, rambut lebat gle...xguna den cete panjang2 jom tgok baby Qayyum...


Baik je baby QAyyum ni..xnangis pun...xnak susahkan mama ye..GOOD BOY...

Bila la den nak ade baby ni..hehehe gatal lagi...

"pEAce NO WAr'

BUAT CUTI SENDIRI....

ASSALAMUALAIKUM...

Seminggu da den cuti...ayooo sesuka ati ko ye nem amek cuti sendiri...emmm tapi nak wat cane family lagi pentingkan..terpakso la den...

Nem, ko da sem last ni...fokus la cikit...kojo berlambak, tapi wat xtau je la...ape nak jadi ni...ok2 try try Fokus...hehehe

Seminggu kat U macam2 event den xdapek join...sori ye kengkawan cuz den xdo kat situ...ayooo macam ponting lak den ni kan nak cakap mcm2..padahal xdo orang tanyo pun..hahaha...

Hari isnin den balik palong...selasa ade event kat fakulti sempena memperkenalkan FPTV kat budak sekolah..bestnyer mesti macam2 aktiviti ade kan...rabu plak ade event palapes plak...tahniah kat skuad den yang dinaikkan pangkat menjadi sarjan..den???xlayak...hahaha...khamis lak majlis dekan...best nyer dga cete sume dapat makan McD...bestner...mesti bergaya diorang kan...aduhhhh jelesnya...xpola...xde rezeki...

PSM??risaunya den xgerak2 lagi...PSM 2 ape??? projek sarjana muda...ayooo da break seminggu ni...minggu depan kna gerak p sekolah ni...YA ALLAH permudahkanla urusan hamba mu ni..AMIN...

Tapi xpelah ape yang penting ayah den da mula kerja balik pas hampir 3 minggu cuti...Alhamdulillah ...kenapa???adela...semoga ayah dilindungi & dihindari dari benda2 yang buruk ...AMIN...

Minggu ni jugak kakak BF den kahwin..."TAHNIAH KAK YANG"...semoga berbahagia hingga akhir hayat...den bilo la ni...hahaha gatal lagi...

 BF & ejal (bakal pengantin)
 macam xde gaya pegang baby je si BF ni..tgok baby tu macam takut je uncle die pegang..
 cehceh ade gaya ibu mithali x??
 rewang
 malam berinani wif 2 kakak si BF
 da ade baby la kami..hehehe ^_^
 grey + red
 tido je baby ni...
kami memang suka amek berkat pelamin orang pun...
 nah bunga tok kau si BF
 pengantin langkah kaki turun dari pelamin ape lagi kami replace la tempat diorang
 cantik kan combination color flowers red + white
 anem si bunga
 alamak si BF malu2 la pegang bunga
my beloved mom...
 pengantin & mak  + pak mertua...eh belum lagi...bakal pak + mak mertua
 welcome tu our wedding...ececeh silap la...welcome to hidayah & firdaus wedding
 si gemok + si kurus
bakal mak mertua.

camane ni..pengantin nyer org lain..tapi pic den ngan si BF gak yang banyak dalam collection...hehehe



"Peace NO WAr"

BOLA TIME!!!!

ASSALAMUALAIKUM...

Selamat pagi ahad sume....pueh hati den smalam bola n9 menang...mula2 cuak gak macam ade petanda kalah yo tapi den totap dok dopan tv gak nak bagi support dari jauh...ececeh...

Adik den yo dapek p stadium...apo nak buek tgok kat dopan tv la...lagi pueh hati..tgok dopan2...menjorit macam orang gilo pon kat umah yo donga...tapi xbest sangat bapo orang yo ade kat umah ni...yang ayah den ni time gol yo poi dopan tv..nasib mak den setia dok dopan tv...menjorit2 la kami berdua ni...tapi den menyampah gilo donga pengulas astro arena...bias gile...sakit ati den donga diorg cakap la...kang den bisukan tv 2 xbest plak...tapi memg goram gilo den...


ha sapo 2 tadi den kata tgok ngan mak ayah yo...
macam kodai umah den ni...
Jamuan pon ado..tgok la mak den 2 kusyuk gilo tgok tv..
ni yang den cakap tadi kojap2 menghilang ayah den ni...
pengulas astro arena macam hampeh...
go go N9
hahaha si BF layan bola umah den..


"Peace NO war"

24 October 2011

HANTARAN TUNANG

ASSALAMUALAIKUM...

Malam ni tetiba terpikir nak bagi ape eh nak wat hantaran tunang ni...Amboi2 anem PSM kata nak wat malm ni xwat2 lagi..nak pikir tunang plak...da gatal ke???(SIGN:menggatal)...^_^...study xhabez lagi nak tunang tampo kang...

Kata orang tunang ni simple2 je kan hantaran...nant nak kawen baru grand2 kan....emmm tapi xtau la nak bagi apa..kata si BF ni bagi simple2 je...bukan macam kawen..tetiba kna marah plak...da la orang ngah excited nak cete pasal hantaran tunang...tetiba spoil kan mood aku..ikut je ape kata si BF ni kan...kang melawan nant gaduh, hehehe tapi aku memang suka wat gaduh pun, nant ade orang pujuk....(ngada kan)

Kata si BF ni 5 balas 7 je...yela ikutkan je...Tarikh??Dirahsiakan dulu...hehehe...Tema:???EMMM xtaula....

Survey punya survey kat internet, akhirnya aku pun dapat jawapan ape nak bagi...

1.Kek
2.Sirih junjung
3.Buah-buahan
4.Al-Quran
5.Coklat
6.Towel
7.Kain pasang

OK x??Ceh2 da berangan ni..hehehe...Xkisah la bila nak tunang, janji da ade plan kan...hahaha...nak sedapkan hati sebenarnya ni...^_^



Jangan marah k en. BF terkutuk kamu plak malam ni...sorry ^_^


'PEACE NO waR'

PERARAKAN Town & Gown



ASSALAMUALAIKUM...


Gile ar penangan berarak dalam hujan semalam, seharian tido je keje aku harinie...ape nak jadi la anak dara ni...^_^...nasib antibodi kuat...kalo x mesti aku da demam tapi simptom2 nak demam macam nak datang je...shooooo jauh ko dari aku virus...


Semalam perarakan di Batu Pahat sempena mempromosikan konvo UTHM kali ke -11...bestnyer da konvo...Bila la tahun depan...aku nak konvo...hehehe


Kesempatan ni jugak aku nak wish kat Nur Suhaila Binti Mohd Ismail...Tahniah ye wak cuz da tamatkan pengajian awak selama 4 tahun di UTHM...TAHNIAH....^_^...Lepas ni da boleh jadi isteri orang...hehehe


TAhniah kepada Suhaila Ismail

JOm layan picta semalam...

 Eh Ade Najwa Latif la....
Muka baru lpas kna ujan...sejuk...


Tahniah kepada semua bakal graduan...semoga berjaya di dalam bidang yang diceburi..^_^


'PEace No WAr'


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...