TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

26 January 2012

WAHHHHHHHHHHHHHH

ASSALAMUALAIKUM...


Lama betol tak terusik blog aku ni...miss this moment untuk taip sesuka hati dan meluahkan segala perasaan dalam blog ni...but tak berkesempatan kan...
Nasib blog ni xreti nak merajuk2 kan..
Kalo pandai merajuk da tentu blog ni hidden kan dari aku...
Alhamdulillah sepanjang mengharungi satu sem yang banyak suka dan duka ni....Akhirnya saya dapat menghabiskan dengan jayanya (tapi sebenarnya tesis belum antar lagi maknanya xhabis lagi la kan)..
Orang lain banyak da say sayonara kat UTHM tapi aku still kna balik U tercinta tu untuk menghitamkan diri ku selama 2 minggu...so challenger because after a week kena latihan mengajar plak...wah x de relax langsung...Harap-harap dapat mengajar dengan lebih baik after this...Emmm agak nervous jugak because nak teach budak sekolah zaman sekarang yang sangat2 different...so hopefully i do my best among the best...InsyaAllah...
Result sem ni??Emm tawakal je lah..tak target tinggi pun...Terima dengan seadanya je...(macam pasrah je kan..hehehehe)...



Peace No War

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...