TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

21 July 2011

oNLY oNE MoHD AQIl AZAHAN IN mY LIFe...

ASSALAMUALAIKUM...

Kabare???waras ya PAk....hahaha....as usually every night if xbz la mcm malam ni, i selalu teringat kat seseorg yang bernama Mohd Aqil Azahan Bin NurshaizwAn...sgat2 degil tapi pandai membodek...kalo Dga lagu Fevourite die, mesti die akan terdiam n tersenyum sendiri...senyum2 kambing kot....


Bila datng Je rumah die,,,1st die akan dok sebelah kita n wat macm dak naif...apa yg kita suruh mesti dia akan wat...lakonan je semata2 coz die nak suruh kita bawak die jalan....pandai budak ni wat taktik...

Nak kata hyper kurang ckt la but bila granma and granpa die jaga mest xlarat nak layan die...i jugak yang kna layan....but i xkisah...i suka marah die pas2 die akan wat muka kesian n then akan rasa kesian sangat coz marah die...tapi sekejap je pas2 wat hal balik...if adik i yang jaga die akan gigit my sister smpai lebam....hahaha..i2 lah die si kecil n cilik ni...MOhd Aqil Azahan....


NI MUKA PAS KENA DERA NGAN UNTIE NYER.....HAHAHA



NI TIME DIE SAKIT....XBEST LANGSUNG TIME NI...MERENGEK JE...XDE MUD LNGSUNG...

2 comments:

  1. letak jugak lagu tue...blogger...hahaha

    ReplyDelete
  2. aku xletak lagu ashiteru...ko letak la balik lagu 2...hahahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...