TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

18 November 2011

KERJA, KERJA & KERJA....

ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi jumaat semua...sebelum wat keje sekolah aku nak bikin ini blog dulu....hehehe...

Dah nak akhir sem ini sangat busy dengan kerja2 sekolah, kerja2 sampingan pun ada...kengkadang geram gak kenapa aku kena wat...oleh kerana beliau yang memberikan mark kat saya...so aku wat dengan separuh relahati + paksaan...tapi keje yang rasmi kena wat xwat2 pun lagi...camane???mane yang kena nilai nanti...aduhhhhhh...dah la xtau nak wat camane ngan cara yang beliau suruh...pening3....

Okey kat sini saya nak share cite xtually dah 3 hari start wat keje ni iaitu menjaja nasi lemak di kolej kediaman...keje die ketuk setiap bilik student tanya nak nasi lemak tak...tapi ok la keje ni sebenarnya hilangkan malu...consider bila orang kata xnak..n akhir sekali even beli or tak wish terima kasih dengan senyuman...hehehe


Kalo korang ape korang rasa malu kan...hehehe..macam2 respon dapat dari diorang....tapi saba jela...hehehe...start menjaja sem ni bila palapes bukak gerai kat karnival konvo...kalo duduk je kat gerai confirm kurang laku...dari duduk2 baik p menjaja....at least nampak gak hasilkan & dapat cuci mata kat gerai2 lain...hehehe

Okey la...nak sambung wat PSM...wish me luck ok...



Jom layan gambar masa kat konvo




'pEace No WAr'

2 comments:

  1. xla...macmnie je badan cah..ade petua nak gemok x???hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...