TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

25 February 2012

BIRU ITU INDAH...=)

ASSALAMUALAIKUM...

Hye ape khabar??lama dah tak update blog bukan ape busy ngan dunia baru sekarang selepas menjalanilatihan mengajar rasa macam tak de masa nak wat keje lain...hehehe..mungkin baru-baru ni kot...

Setelah seminggu ni saya dapat rasa bukan senang nak jadi seorang guru..otak ni sentiasa berfikir je...betol ke pilihan aku nak jadi seorang guru ni..rasa macam 50% je...hehehe

Insyaallah saya akan wat yang terbaik ape yang ditugaskan kepada saya...bukan ape students skrang ni tak macam students dulu2..lain gile..dulu kita malu/takut ngan cikgu...budak2 zaman sekarang ni ade je menjawab...aku cakap satu, die jawab sepuluh...sabar jelah kan...dugaan..

Harap2 saya tabah berdepan ngan students ni...

Oklah jom layan gambar majlis pertunangan saya...tak der di mana-mana...eksklusif hanya di blog saya je..hehehe...bertuah anda2 sume...=)...


 orang yang di atas ni adalah orang yang wat 'flowerhand' saya ni...TQ so much ye...




 saya sayang mak ayah saya...
 only my lil sista...

 my cameraman




 with my lil brother




 love u mom~~~


 just for u my love













 we love blue~~~~






 saya sayang kamu khairul anuar jamaludin 











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...