TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

4 August 2011

PeNGUruSan KoKO (PArt 1)


ASSALAMUALAIKUM...

Hye sume...Kat cn sya nak share ngan sume mengenai subjek wajib fakulti saya yang sangat best...Best cuz dapat p jalan2 xtually...

Subjek pengurusan kokurikulum = subjek wajib fakulti pendidikan..Subjek ni mengajar bagaimana seorang guru menguruskan perjalanan aktiviti dari mula sehingga tamat...

Kami 1 clas divide 4 group n setiap group amek 1 part...Group yg handle berlakon sebagai guru n the rest acting as student...

Pengurusan koko 
(part 1)=Kelab geografi
(part 2)=
(part 3)=Sukan
(part 4)=Unit Beruniform 

Group 1st p Gua Tempurung Perak...Best woooooo...
 Ni pic b4 nek bus...
 Ni la Driver Bus UTHM yang bawa kami pergi n balik dengan selamatnya...Alhamdulillah..

Wajib bergambar dulu b4 masuk gua..


Gelap wo...Sume wajib bawak head lamp n wisel for safety
Macam2 bentuk kita akan jumpa kat dinding gua ni...Awesome...
 Seronok gile bila da jumpa pin2 klua..Besar gle gua ni..Boleh sest beb...Tapi yang x best time ni bukan musim kelawar mengawan...So xbnyak pun kelawar dalam gua 2...
 Classmate...  

Pas2 as student kami di bawa oleh guru p Muzium Taiping n Tasik Taiping...Cantik gle Tasik Taiping ni...Sesuai tok sesi photograph kat c2...Bestnyer kalo amek pic wedding kat c2...(Nak berangan jap la...bestnyer....)
 Ni pic lepas masuk gua n odw p muzium n tasik taiping
Tasik Taiping 
 
 
Last Destinasi NIGHT SAFARI...
Tanks to group 1st cuz plan p tempat yang saya xpenah pg..Tq so Much...









3 comments:

  1. ceh..time klawar mengawan jugak yg jd pilihan die..hehehe

    ReplyDelete
  2. yela t bole tgok kelawa 2 ngan anak2 die....masa 2 bole tgok 1 family kelawa...hahaha...ni zila yusoff eh??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...