TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

4 August 2011

PeNGUruSan KoKO (PArt 2)


ASSALAMUALAIKUM....

Alhamdulillah da hari ke 4 kita berpose pada hari ni...Suka2 cuz still lagi pose pnuh....Bese la gurl ni kan...Datang bulan mengambang...Hahahaa

Emm boleh x kita 'ter' Falling In Love ngan sore imam???Heheheee best woo sore imam 2...Ingatkan saya sorg je puji, rupanya ayah sya pun setuju ngan saya...Bese ar imam tahfiz...Sumenya lengkap bacaannya...

Bestnye taun ni pas terawih saya join org kg wat tadarus Al-Quran..Imam besar kat tempat saya ni knal sume nama org yg join tadarus 2 tapi bila time saya hanya pgl 'akak' bila disuruh oleh imam 2 baca m/s bape..(Nampak sgt x pemes kat kg 2...Hahaha)...Pas habis terawih saya tnya ayah

 " Yah, sape yg jadi imam masa terawih tadi"
"Muda lg imam 2..Yg join sama ngan kita tadarus tadi"
"I2 ke orgnya...Bagusnya muda lagi orgnya...(Dalam ati kata not bad...Hahaha Astagfirullahaladzim...Xbaek Anem).."Jangan marah Mr. K..Hanya minat sorenya sahaja...

Ok2 jom sambung Pengurusan Koko Part 2..Kali ni p Telok Gorek Mersing Plak...Kat sana best gle cuz dapat madi pantai n daki gunung...Stamina kena kuat beb nak daki gunung 2...kalo x "semput"(bak kata Sepah)...Malu we kalo palapes semput...Hehehehe...Kali ni gabungan 2 kelas Degree+Master..(Bila la aku nak sambung master ni..Tetb plak kan...)

Ceh2 saje je nak tunjuk pic ni...Ni la palapes maksudnya (Pasukan Latihan Pegawai Simpanan)

JOm layan pic diz moment...
 Fuhhhhh...1089m tok mendaki...Penat beb...
 
Ni muka penat gile...Tapi best dapat daki dengan jayanya...
 View dari puncak gunung
Wif mama Yusra...Da kawen anak 1...Stamina kuat beb 
Muka masing2 sumenye hepy2 cuz time ni time turun...Muka time daki sume macam cuka...
AWAS!!Jangan banyak bercakap bila time daki takut "pancit"
 
Kami diberi group mengikut warna...Saya color ape?? Of coz Purple..
 Purple VS Yellow
 Wif kakak2 Master
 Penutup bagi majlis ni adalah sesi bergambar...Teka mana saya??Hehehe...Yang pakai baju Korporat 2 adalah cikgu2 yang menjayakan program ni...Tanks ye cikgu2..N the rest as student le....

P/s-> B4 daki gunung baca doa dulu n mulut n attitude kna jaga masa nek gunung...
Peace NO War
















3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...