TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

5 August 2011

PeNGUruSan KoKO (PArt 3)


ASSALAMUALAIKUM...

Kali ni  saya nak share cete pasal sukan plak...Susah jugak jadi cikgu sekolah ni, tiap2 taun kna arrange kan pertandingan antara rumah sukan kan...Macam2 kna wat...Budak skolah time ni best la coz xpayah blaja, masa dihabiskan dengan practice n exercise  to make be perfect...Sape xnak jd winner kan..So time ni la nak tunjukkan kehebatan kat sume org...Bangga 2 jadi 'budak sukan' kan...Teringat masa sekolah dulu kalo jd budak sukan mest ramai org admire kat die termasuk la saya...hehehe..Tapi btol ke org sukan ni especially lelaki playboz or perkataan baek nya buaya darat???


Jom layan pic saya menjadi 'budak sukan masa time sekolah' hahaha...Berlakon je jadi student time ni but have fun coz da lama xmasuk tournament lari2 ni...


Jul get ready tok lari 100m
Teka kali ni saya dapat umah color ape plak??? 

 The Best Of Supporters
Model umah kuning ke???
Teka sape yang masuk acara lari 200m umah kuning???
 
Ni la orgnye.....
Wif cikgu Ct yang menguruskan n menjayakan program sukan.
Pas 100m n 200m laki n perempuan...Kita p plak tgok org men lontar peluru...Peh gile kalo aku kna masuk acara ni...Xde maknanya...Tempat last aku dapat nant...hahaha
Ok now lets join me to see acara sukaneka...



 Hahaha macam kuat jekan si kurus2 ni tarik tali...Amek kau kalah...

Acara penutup adalah 4X400m...
N the last part of event mestla berpicta2...Hehehe















































4 comments:

  1. Cekgu Aniem laju ke lari....
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. cikgu anem, jom lumbe..haha

    ReplyDelete
  3. cik anem.. mana pengurusan koko part 4.. our programmm.. lagi besttt.. wooooowwoooo

    ReplyDelete
  4. hehehe t saya update part 4 yg event meletup2 2 ok...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...