TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

14 February 2012

ALHAMDULILLAH...

ASSALAMUALAIKUM....

Alhamdulillah saya da selamat kembali ke kampung halaman selepas 2 minggu mengikuti annual camp untuk terakhir kalinya....
Penat??xboleh nak gambarkan macamna penatnya rasa macam nak tarik diri je masa dalam fasa medan...nasib la mental dan fizikal ni kuat lagi even da down gile masa 2...
Kulit pun dah macam dayang senandung hitam gile nak compare before annual camp...nasib la wat majlis tunang before annual camp kalo tak, ade gak majlis cancel nanti...
Malu gile kot nak kua ngan muka hitam..misi saya sekarang....nak putihkan muka dalam masa seminggu...boleh ke???emmm harap2 boleh....
Dahla nak start mengaja isnin depan ngan muka tebakar ni...rasa macam xsemangat plak but i try my best for achieve this mission... 
Okla sebenarnya saya nak share ngan korang gambar hantaran hasil tangan saya...xde la cantik sangat tapi nice gak la kan...keburukan wat hantaran sendiri ni kan kita sentiasa nak ubah2, ade je benda tak kena ngan hantaran tu sampai la hari majlis baru la puas hati...difference ngan hantaran tempah, ape yang dapat kita terima je sebab kita da bayar wat hantaran tu, rugi la kan kalo nak ubah2 lagi...baik buat sendiri kan...
jom kita tengok...\(^_^)/


Cantik tak??ok la kan....heheheh

"PeaCE No WAR"

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...