TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

30 October 2011

BUAT CUTI SENDIRI....

ASSALAMUALAIKUM...

Seminggu da den cuti...ayooo sesuka ati ko ye nem amek cuti sendiri...emmm tapi nak wat cane family lagi pentingkan..terpakso la den...

Nem, ko da sem last ni...fokus la cikit...kojo berlambak, tapi wat xtau je la...ape nak jadi ni...ok2 try try Fokus...hehehe

Seminggu kat U macam2 event den xdapek join...sori ye kengkawan cuz den xdo kat situ...ayooo macam ponting lak den ni kan nak cakap mcm2..padahal xdo orang tanyo pun..hahaha...

Hari isnin den balik palong...selasa ade event kat fakulti sempena memperkenalkan FPTV kat budak sekolah..bestnyer mesti macam2 aktiviti ade kan...rabu plak ade event palapes plak...tahniah kat skuad den yang dinaikkan pangkat menjadi sarjan..den???xlayak...hahaha...khamis lak majlis dekan...best nyer dga cete sume dapat makan McD...bestner...mesti bergaya diorang kan...aduhhhh jelesnya...xpola...xde rezeki...

PSM??risaunya den xgerak2 lagi...PSM 2 ape??? projek sarjana muda...ayooo da break seminggu ni...minggu depan kna gerak p sekolah ni...YA ALLAH permudahkanla urusan hamba mu ni..AMIN...

Tapi xpelah ape yang penting ayah den da mula kerja balik pas hampir 3 minggu cuti...Alhamdulillah ...kenapa???adela...semoga ayah dilindungi & dihindari dari benda2 yang buruk ...AMIN...

Minggu ni jugak kakak BF den kahwin..."TAHNIAH KAK YANG"...semoga berbahagia hingga akhir hayat...den bilo la ni...hahaha gatal lagi...

 BF & ejal (bakal pengantin)
 macam xde gaya pegang baby je si BF ni..tgok baby tu macam takut je uncle die pegang..
 cehceh ade gaya ibu mithali x??
 rewang
 malam berinani wif 2 kakak si BF
 da ade baby la kami..hehehe ^_^
 grey + red
 tido je baby ni...
kami memang suka amek berkat pelamin orang pun...
 nah bunga tok kau si BF
 pengantin langkah kaki turun dari pelamin ape lagi kami replace la tempat diorang
 cantik kan combination color flowers red + white
 anem si bunga
 alamak si BF malu2 la pegang bunga
my beloved mom...
 pengantin & mak  + pak mertua...eh belum lagi...bakal pak + mak mertua
 welcome tu our wedding...ececeh silap la...welcome to hidayah & firdaus wedding
 si gemok + si kurus
bakal mak mertua.

camane ni..pengantin nyer org lain..tapi pic den ngan si BF gak yang banyak dalam collection...hehehe



"Peace NO WAr"

2 comments:

  1. nk curi pic bkl suami sy buleh.???weeeee...;))

    ReplyDelete
  2. hehehe amek la....nak amek gamba kitorang pun xpe...=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...