TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

10 October 2011

WeekEND KU...

ASSALAMUALAIKUM...


Hepy monday sume....sangat penat badan pagi ni..matahari da naik baru bgun...nak tau aku watpe???jeng3 hehehe...x suspend pun kan ...

Weekend lpas aku habis masa 24 jam kat markas palapes sempena MSK palapes batch 8...WELCOME TO OUR JUNIOR...xsama kot ngan msk yg bese....kesian diorg...sikit2 kna punishment bese ar askar kan...dalam ati memg xsampai ati...luaran je nampak jahat...hahaha

Emm perasaan??best jugak la jd fasi group GOLF ni...kesian diorg kna mcm2 tapi aku tau mest diorg cakap aku baik...perasannya...^_^..Tanks to group GOLF cuz bg komitmen kat aku sbgai fasi korang.


Dulu masa aku junior malas gle nak pgl senior n inter aku "PUAN"..skang amek ko kalo ade org wat kat aku...hahaha padan muka aku..

Jom kita layan pic last event selepas penutup...seronok....



"PEAce No WAR"

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...