TAnks For Viewing My Pages...\(^_^)/

24 October 2011

HANTARAN TUNANG

ASSALAMUALAIKUM...

Malam ni tetiba terpikir nak bagi ape eh nak wat hantaran tunang ni...Amboi2 anem PSM kata nak wat malm ni xwat2 lagi..nak pikir tunang plak...da gatal ke???(SIGN:menggatal)...^_^...study xhabez lagi nak tunang tampo kang...

Kata orang tunang ni simple2 je kan hantaran...nant nak kawen baru grand2 kan....emmm tapi xtau la nak bagi apa..kata si BF ni bagi simple2 je...bukan macam kawen..tetiba kna marah plak...da la orang ngah excited nak cete pasal hantaran tunang...tetiba spoil kan mood aku..ikut je ape kata si BF ni kan...kang melawan nant gaduh, hehehe tapi aku memang suka wat gaduh pun, nant ade orang pujuk....(ngada kan)

Kata si BF ni 5 balas 7 je...yela ikutkan je...Tarikh??Dirahsiakan dulu...hehehe...Tema:???EMMM xtaula....

Survey punya survey kat internet, akhirnya aku pun dapat jawapan ape nak bagi...

1.Kek
2.Sirih junjung
3.Buah-buahan
4.Al-Quran
5.Coklat
6.Towel
7.Kain pasang

OK x??Ceh2 da berangan ni..hehehe...Xkisah la bila nak tunang, janji da ade plan kan...hahaha...nak sedapkan hati sebenarnya ni...^_^



Jangan marah k en. BF terkutuk kamu plak malam ni...sorry ^_^


'PEACE NO waR'

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...